Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd

Νέα

Χρήση κλουβί 2 όψεων
Χρόνος απελευθέρωσης: 2023-04-22 22:01:19  Hits: 8

irregular και χαλαρά μέρη μεταφέρονται συχνά στη σύγχρονη εφοδιαστική και τη μεταφορά. Οι εγγενείς επίπεδες παλέτες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, και μόνο 2 πλευρικά κυλίνδρους κλουβί, το αστέρι μας προϊόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά. Τι πρέπει λοιπόν να δώσουμε προσοχή όταν χρησιμοποιούμε αυτό το προϊόν για να αποφύγουμε ζημιές σε εμπορεύματα ή δοχεία χάλυβα; Πλήρης, τα αγαθά θα κουνήσουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και τα αντικείμενα θα πέσουν και θα υποστούν βλάβη. Επηρεάζει επίσης τους κάδους που στοιβάζονται στην κορυφή. Ως εκ τούτου, προτείνουμε ότι όταν τα αγαθά τοποθετούνται στο κιβώτιο χαλύβδινου υλικού, αποθηκεύστε 1

2 cm για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των αγαθών και του κιβωτίου χαλύβδινου υλικού. Τοποθετήστε δύο ή περισσότερα είδη αγαθών, ειδικά τα αγαθά που υποβάλλονται σε χημικές αντιδράσεις όπως η διάλυση, η έκρηξη, η απορρόφηση, κλπ.

&becains Τα αγαθά θα υπόκεινται αναπόφευκτα σε διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς. Αυτή τη στιγμή, τα δύο είδη αγαθών θα αντιδράσουν, που κυμαίνονται από ζημιές στα αγαθά, προκαλώντας ατυχήματα ασφάλειας έκρηξης και παραβιάζοντας την πειθαρχία στην προσωπική ασφάλεια. Κλουβί με κατάλληλη ποσότητα μαλακών υλικών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι τα αγαθά δεν θα τρίβονται ή θα υποστούν ζημιά λόγω αμοιβαίας σύγκρουσης. Ειδικά ηλεκτρονικά προϊόντα, υψηλά εύθραυστα προϊόντα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, και μερικές φορές πρέπει να αποτρέψουμε τη στατική ηλεκτρική ενέργεια. Για να επιμείνετε στη μεταφορά σε περίπτωση κλίσης, ζημιών κλπ.#\\ Ειδικά στην περίπτωση στοίβαξης, είναι απαραίτητο να ελέγξετε εάν οι στοίβες των προϊόντων είναι σταθερά εγκατεστημένες και αν τα αντίστοιχα μέρη είναι στερεωμένα. Είτε το βάρος στοίβαξης υπερβαίνει το πρότυπο και άλλα ζητήματα. Η εμφάνιση των ανωτέρω θέματα απαγορεύεται αυστηρά και θα το μεταφέρουμε και πάλι, έτσι ώστε να είναι ασφαλέστερο και να αποφύγουμε τα ατυχήματα. Φυσικά, υπάρχουν πολύ περισσότερα από αυτές τις προφυλάξεις στη διαδικασία χρήσης. Τα κιβώτια χαλύβδινων υλικών που αγοράζουμε πίσω πρέπει να συνδυάζονται με τις συνθήκες εργασίας της δικής μας χρήσης για να διατυπώσουμε αντίστοιχες προφυλάξεις. Εάν πρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα σημεία γνώσης στη διαδικασία χρήσης κιβωτίων χάλυβα υλικών, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς προσαρμοσμένων κιβωτίων υλικών χάλυβα κ.λπ., μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Huataian για διαβούλευση.

-

Προηγούμενος: No

Επόμενο: Μεθόδους σχεδιασμ...